Unread posts

Prezentare ranked 2021

1
Bun venit la sezonul ranked 2021! Am făcut multe modificări pentru a ne pregăti pentru ascensiunea din acest an. Iată ce trebuie să știți!

Plasament nou pentru cont

Dacă nu ați mai jucat ranked, vom folosi performanța din meciurile normale pentru a stabili plasamentul inițial, în loc de a vă plasa într-o poziție implicită. Astfel, și calitatea meciului va fi îmbunătățită pentru toată lumea întrucât conturile noi vor fi repartizate cu jucători cu un nivel de îndemânare apropiat.
Resetare parțială de început de sezon

Pentru veteranii ranked, resetarea de început de sezon este mai puțin drastică anul acesta. După ce ați finalizat jocurile de plasament, veți începe ascensiunea mai aproape de poziția pe care ați terminat în sezonul trecut comparativ cu anii anteriori.
Seriile de promovare între divizii au fost eliminate

Nu mai există serii de promovare între divizii (de ex., Aur III -> Aur II), iar LP-urile peste 100 sunt raportate când promovați. Aveți grijă – și protecția împotriva retrogradării între divizii a fost eliminată. Dacă în urma unei înfrângeri, ajungeți la 0 LP, o altă înfrângere vă va retrograda în diviza anterioară.
Veți parcurge în continuare seriile de promovare între categorii (de ex., Aur -> Platină) și veți avea protecție împotriva retrogradării între categorii.
Alcătuirea transparentă a echipei pentru meciurile ranked

Sistemul pentru alcătuirea echipei va verifica dacă coechipierii și adversarii au o poziție în clasament apropiată de a voastră, nu doar un MMR apropiat.
Câștiguri și pierderi mai mici de LP

Pe lângă plasarea mai sus, raportările de LP între divizii și eliminarea seriilor de promovare între divizii care nu ofereau LP-uri pentru câștigurile necesare, adăugăm multe LP-uri în sistem. Dacă nu ne ocupăm de acest lucru, toți jucătorii ar fi propulsați în sus și alcătuirea transparentă a echipei pentru meciurile ranked nu ar mai funcționa. Câștigurile și pierderile de LP vor fi ușor mai mici în acest sezon pentru a păstra un sistem sănătos pentru alcătuirea echipei.
Reducerea pierderii de LP

Dacă detectăm un jucător inactiv în echipă, veți pierde mai puține LP-uri în cazul unei înfrângeri (iar jucătorul inactiv va pierde mai multe) în funcție de modul de desfășurare a jocului înainte ca acesta să plece de la tastatură. Reducerea pierderii de LP este mai puternică dacă echipa a dominat, dar poate să nu ducă la diferențe de LP-uri dacă erați în dezavantaj semnificativ. Există o limită săptămânală privind numărul de meciuri în care poate aplica reducerea pierderii de LP.
Deblocarea imediată a categoriilor Master și mai sus

Categoriile Master, Grandmaster și Challenger sunt deschise chiar acum. Consultați serviciul de asistență Riot pentru dimensiunile categoriilor din regiunea voastră. Cine va ajunge pe poziția întâi în Challenger?
Lista de așteptare duo în Master și mai sus a fost eliminată

Jucătorii din categoriile Master, Grandmaster și Challenger nu se mai pot alătura listei de așteptare duo. Astfel, calitatea meciului va fi îmbunătățită în vârful clasamentului, unde numărul de jucători este mic, și ne asigurăm că în vârful clasamentului se află cei mai buni jucători de pe server.
Modificările pierderii de LP în Diamant

Categoria Diamant folosește acum același sistem de pierdere de LP ca Master și mai sus (dar schimbările de aici sunt mai permisive):
- Categoriile Master, Grandmaster și Challenger

După fiecare meci jucat, adunați 1 zi de activitate, până la maximum 10.
După 10 zile de inactivitate, veți începe să consumați din zilele deja adunate.
După ce le consumați pe toate, veți pierde 250 LP pe zi, până cădeți din Master.
- Diamant

După fiecare meci jucat, adunați 7 zile de activitate, până la maximum 28.
După 28 zile de inactivitate, veți începe să consumați din zilele deja adunate (perioada inițială de grație nu se aplică dacă ați căzut în Diamant din Master și mai sus).
După ce le consumați pe toate, veți pierde 50 LP pe zi, până cădeți din Diamant.
Mult succes în ascensiunea din sezonul 2021!

Return to “Noutati”

cron